Bio Active Care by Mineral Care

Het merk “Bio Active” by Mineral Care staat voor een nieuwe doorbraak in huidverzorging.

Omvangrijk wetenschappelijk onderzoek en een diepe passie voor de kostbare en waardevolle eigenschappen van de Dode Zee, hebben het mogelijk gemaakt een effectieve en bijzondere synergie te creëren tussen twee verschillende werelden. Het revitaliserend effect van de Dode Zee mineralen en de kalmerende eigenschappen van natuurlijke plantextracten. Deze hebben geleid tot de ontwikkeling van een bijzonder effectieve huidverzorgingslijn, voor alle huidtypen.

Gezicht

Een heerlijk fris gelaatsverzorgingsprogramma op basis van pure Dode Zee mineralen, vitamines, plantenextracten en high class oils.

Lichaam

De “Elements” body producten bieden de klant een unieke totaalervaring van de Dode Zee. De synergie van pure Dode Zee mineralen, natuurlijke plantenextracten en essentiële oliën in heerlijke verzorgingsformules verzorgen en rehydrateren de huid op een buitengewone wijze.

Bio Active

Onze producten zijn bioactief. Dit wil zeggen dat ze het eigen huidmetabolisme activeren en in balans brengen. Ze zijn bovendien parabenenvrij, wat de formules nog veiliger maakt.

Authenticiteit

Dit embleem garandeert de authenticiteit van de Dode Zee mineralen. Dit logo vind je terug op alle verpakkingen van Bio Active. (original Dead Sea product).

Dierproefvrij

Onze producten worden niet op dieren getest.

Onze ingrediënten

Natuurlijke plantenextracten en oliën

Bernagieolie herstelt de huidbarrière en de vochtbalans van de huid. Deze unieke olie beschermt tegen schadelijke externe factoren en regenereert de droge en beschadigde huid.

Polymarine zeewier

Polymarine extracten worden verkregen uit 3 types zeewier en zijn van essentieel belang voor de toelevering van mineralen, elektrolyten en proteïnen. Het zorgt voor een optimale hydratatie van de bovenste huidlagen en voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur beschermt de natuurlijke vochtbalans van de huid, optimaliseert het vochtvasthoudend vermogen en verzekert de “TEWL” (= trans epidermal waterlose). Het garandeert de toelevering van voedingsstoffen naar de cellen en stimuleert de aanmaak van elastine en collageenvezels.

Dode zee modder

Het Dode Zee water bevat maar liefst 32% mineralen, dit is de hoogste concentratie aan mineralen op aarde. Klinisch is bewezen dat magnesium, calcium, potassium, strontium, boron en ijzer de celgeneratie stimuleren en essentieel zijn voor een jonge en gezonde vitale huid. Het werkt ontgiftend, revitaliserend en ontstressend.

Waar kan u onze producten vinden?

Tik hier de naam van je stad/gemeente naar keuze in:

Contacteer ons hier

test

Bedankt voor uw bericht. We contacteren u zo snel mogelijk.

Gelieve dit veld in te vullen.
Gelieve dit veld in te vullen.
Gelieve dit veld in te vullen.
Gelieve dit veld in te vullen.
Gelieve dit veld in te vullen.
Gelieve dit veld correct in te vullen.
Gelieve uw keuze aan te duiden.
Gelieve akkoord te gaan met de privacy policy.

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}